Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.09.2015 17:10:00 - Plášek Radek

Budete podporovat tyto UKR-asylanty ???

Ukrajinští poslanci i podnikatelé chtějí podvodem získat azyl v EU! ......Obyvatelé ukrajinských regionů, které nejsou ovlivněny vojenskými operacemi Kyjeva proti Donbasu, se nicméně snaží využít situace a podvodně získat status uprchlíka v EU. Včetně poslanců a byznysmanů. ....
UKRudroj .... http://vesti-ukr.com/strana/116140-k-bezhencam-v-evrope-zapisalis-ukrainskie-deputaty-i-predprinimateli

Je Vám už jasná zhovadilost vašeho "UKRasociačního hlasování" ? Nepoučili jste se předtím na "Lisaboském hlasování" a jeho Imigračním Mnichovu ??? Pokračovali jste EU-UKR asociační zhovadilostí. Co budete ve svém EUSA lopkajství páchat dále ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.09.2015 17:21:39 - Ing. Antonín Seďa
 Předně bych neskákal na každou propagandu .Česká republika má velmi přísně zákony a procedury,které se týkají azylové politiky. Mám vlastní zkušenosti minulostí,že se jednomu poslanci a to přes zastání politiků nepodařilo azyl získat. Takže já se neobávám ,že dojde k nějakým velkým podvodům. Ale protože znám český národ,tak vyloučit nelze nic. Jak se říká ,za peníze v Praze dům. Nevím,co má smlouva o přidružení společného s jazykovou politikou, ale budiž ,je to vaše představa. O Libanonské smlouvě raději mluvit nebudu,protože nechci míchat hrušky s jabkama,jak to děláte vy.  Ale odrazují se vůči vašemu tvrzení o nějakém mém lokajstvi .Tak jako já nevadí české národní zájmy moc politiků . Mám mnoho svědků ,kteří mohou potvrdit má slova. Takže příště si raději zajistěte lepší informace, protože pak jsou vaše tvrzení k smíchu.