JUDr. Stanislav Křeček

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2015 18:30:26 - obcan56

Existuje snadné řešení migrační krize?

Při současné mase migrantů a pohotovosti špiček EU, které se poprve sejdou až v září, aby se poradily, lze v praxi jen evidovat a dělat to nejnutnější pro jejich přežití. A řešení? Ihned vracet do tzv. bezpečných zemí ty, co neuspějí a těm, co uspějí v žádosti o azyl, poskytnout jen materielní zabezpečení a žádné peníze na ruku. Četl jsem, že dostávají
k ubytování, stravování, lékařské péči atp. ještě v přepočtu až 26 tis.Kč. To považuji za nemorální vůči našim lidem, kteří je přes státní rozpočet budou muset živit. A takto ušetřené prostředky se mohou formou materiální pomoci poskytnout uprchlíkům v první bezpečné zemi. A až se podmínky života v těchto táborech s tábory v Evropě vyrovnají, myslím,že by bylo po krizi. Navíc když slyšíte, kolik se platí převaděčům, tak ti, co se dostanou až k nám, nejsou ti potřební. Ti skutečně potřební živoří v anonymitě na prvním bezpečném místě, pokud se jim podařilo utéci, nebo přímo pod hrůzovládou IS. Moc by mne zajímal Váš názor. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.