Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.09.2015 8:46:56 - Kaštil Petr

Neměl by jste Washington DC či USambassy připomenout

at rozhodne o nasazení NATO jednotek AČR ?
Čas na přípravu Války se krátí, v Afganistánu to vypadá na konec USAválky "u Kunduzy". Tam Talibán naši hrdinnou armádu asi už asi mírově konat nepustí , do Sýrie mírově pomáhat bojovat syrským separatistům ji nepustí Putinovy bitevniky. A Ukrajina , tam by se se jen naučili od NacionalGuard jen vraždit a prchat. A severní směr je riskantní . Finsko jak jste se jako obchodní cestující NATO je neutrálně studené, a Vymírající Baltské státy dle EU ubrání přísun kvot muslimů.
Tak nevím jak Sobotka splní svůj "socialistický-kapitalistický závazek" Vrchnímu veliteli USANATO že pošle naši Armádu bojovat do Afganistánu. Musíme poslat bojovat naše muže, at je mohou nahradit mladí muslimové. přece se tu nebudou poflakovat jen tak.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2015 9:36:26 - Ing. Antonín Seďa
Opravdu krásný výlev, jinak to nazvat nelze. Předně, ČR již dnes má své jednotky v zahraničních misích a o jejich nasazení rozhoduje česká vláda a český parlament. Takže nevím, proč stále hovoříte o USA. Zřejmě vůbec nerespektujete skutečnost, že NATO je obrannou aliancí, která rozhoduje nikoliv většinově, ale konsensem. Má návštěva Finska a Estonska byla dlouhodobě plánovaná a byla zajímavá. A to jak z pohledu finské mentality, tak z pohledu na bezpečnostní hrozby. A to nejen z pohledu militarizace RF, ale i z pohledu energetické bezpečnosti či kybernetických hrozeb. Pokud hovoříme o Afghánistánu, tak připomínám, že od 1.1.2015 má plnou odpovědnost za zajištění bezpečnosti v této zemi ANA a ANP. Pokud podporujete Taliban, tak je mi vás líto. Ukrajina potřebuje bezpečnostní a ekonomickou stabilitu a ta bude dosažena na základě dohody mezi RF a USA. To, že prošla smlouva o přidružení Ukrajiny k EU opravdu neznamená vstup této země do Evropské unie. Ale znamená nastavit proces, který by to umožnil, ovšem pokud Ukrajina splní všechny požadavky Unie. Pokud hovoříte o vrchním veliteli AČR, pak to opravdu není premiér B.Sobotka, ale prezident M.Zeman. A naše jednotky jsou již dnes v Afghánistánu v rámci výcvikové mise. Takže nevím, proč hovoříte o tom, že někdo pošle naši armádu do Afghánistánu. Nemáte ty informace nějak popletené?