Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.09.2015 11:59:43 - Krystinka

Uprchlici jsou prevazne zlocinci ? EU nam chce nakvotovat kriminalitu...

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jasna-cisla-O-pristehovalcich-jejich-nezamestnanosti-a-zlocinnosti-Neni-to-hezke-401252

A to je ten multikulturni prinost ??? Ne,dekujeme nechceme, kvoty na kriminalitu odmitame...co vy na to? Uz se nekdo postavi a bude soudit jako Fico s Bruselem ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2015 13:05:07 - Ing. Antonín Seďa
Co se týká povinných kvót, tak je také odmítám, ale to ne z důvodu nárůstu kriminality, kterou prozatím v ČR nepozoruji. Na rozdíl od pitomé a široké amnestie pana prezidenta V.Klause. Právě proto, aby se zabránilo či spíše předcházelo možné kriminalitě či dokonce terorismu jsou u nás zřízeny tábory pro uprchlíky. Ty jsou sice kritizovány představiteli EU, ale ukazuje se, že mají smysl. Jsou také v souladu s azylovou politikou i legislativou ČR. Můžeme se bránit jakkoliv, ale ne vše směřuje k přijetí reálných opatření proti nelegální migraci. Z naší strany je nutná iniciativa s návrhy a ne strkání hlavy do písku či nekonečné soudy ve Štrasburku.