Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.09.2015 19:36:42 - Milos Dusek

3.rise na vzestupu aneb Hitler se vraci v podobe Merkelove?

Praktiky - gestapo nejen na facebooku,odebírají děti těm,kdo mají jiný názor...je tohle normální ?

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/345956/kritizujete-uprchliky-na-internetu-v-nemecku-muzete-prijit-o-deti.html

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2015 8:15:28 - Ing. Antonín Seďa
Promiňte, ale některá média nečtu, protože pro zisk a čtenost jsou schopna zlikvidovat člověka či jeho rodinu. Nemyslím tím fyzicky, ale prostě nehorázným způsobem a psychickým terorem rozvrátit vše, o co člověk stojí. Pak jsou sice soudem donuceni se omluvit č zaplatit velmi nízkou pokutu, ale takhle si opravdovou spravedlnost a demokracii nepředstavuji. nemyslím si, že paní kancléřka Merkelová má nacistické sklony. Právě naopak je představitelkou demokratky, stačí připomenout její odpor vůči komunistickému režimu. Nicméně její postoj v otázce nelegální migrace je špatný. Spíše bych za jejími návrhy či postoji viděl globální kapitál, který v touze za ještě vyššími zisky chce nízko placenou pracovní sílu. A není to případ pouze Německa. Druhým a velmi bolavým problémem rozvinutých západních států je negativní demografický vývoj. Prostě národy vymírají a tuto skutečnost je třeba řešit. A to dokonce řízeným přistěhovalectvím. To ovšem neznamená, že pokud si Německo řeší své problémy tímto způsobem, že tento způsob je nutno vnutit i jiným zemím EU. Nejde jen o povinné kvóty, ale o to, že dává občanům EU jasný obraz toho, že ten kdo porušuje zákony (nelegální migrace) je vlastně ještě odměněn sociální pomocí. Přitom jsem přesvědčen, že i v Německu žije řada německých rodin na hranici bídy či pod ní. Ano, Německo je bohaté a má silný sociální systém, který zaručuje slušné živobytí, ale jiné země EU, tak bohaté nejsou a nemohou si dovolit tuto pomoc. A také se zapomíná na bezpečnostní problémy, které z toho plynou. A jistě není správné, ani demokratické, aby se odejímaly děti těm, kteří mají jiné názory či jiné postoje ve společnosti.