Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2015 10:49:52 - Lubomír Světlák

Neměl by pan Zaorálek vystoupit a promluvit ?

Turecko a šest zemí vyzvaly Rusko k ukončení akcí v Sýrii! .....Turecko, USA, Německo, Británie, Francie, Katar a Saúdská Arábie vyzvaly Rusko, aby přestalo s vojenskou vzdušnou operaci v Sýrii. ...není nějak pan Zaorálek se Sobotkou z té návštěvy v USA zmaten , že to nepodpořili ??? Takhle budeme pro USA netraktivní ?
Apropó ....šíří se fámy že p. Sobotka slíbil unaven po dlouhém stání ve frontě na Visitu ,panu Bidénovi coby Vícepresidentovi Amerických frakerů nějaký frak-džob v České kotlině. Nemůžete se na to přeptat ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2015 11:30:10 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Ale asi Vás zklamu, nemám informace, které by zodpověděly vaše dotazy. Pan ministr zahraničí L.Zaorálek není na jednání poslanecké sněmovny, takže ho vyzvat nemohu. Jinak nevidím nic podezřelého na tom, že ČR nepodpořila výzvu. Možná proto, že naši zemi nikdo nevyzval, aby se k výzvě připojila. Již jsem zdůraznil, že nyní v Sýrii operují dvě mezinárodní koalice. jedna pod vedením USA, některých členských států NATO a arabských zemí proti IS. A ta druhé, včele s Ruskem, na podporu režimu prezidenta Asada. Do toho Turecko má své zájmy vůči Kurdům, Katar a Saudská Arábie vůči Iránu a tím i šítským rebelům. Je to velmi komplikovaná situace. Ještě připomenu, že jediná ČR ze všech zemí EU má stále obsazen svůj zastupitelský úřad v Damašku. O nějakém džobu nic nevím a po pravdě se pana premiéra ani ptát nebudu, protože to neberu za závažnou informaci a mám své práce, jako poslanec docela dost.