Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2015 16:11:52 - občanka ČR

Havel

Dnes by měl Havel narozeniny. Myslíte si, že se někdy ještě dočkáme takového politika? Politika, který toho pro nás tolik udělal, většina lidí si ho vážila, a to nejen doma, ale i v zahraničí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2015 16:44:29 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Také já jsem si Václava Havla vážil a vážím. To ovšem neznamená, že jsem někdy nebyl kritický k jeho některým krokům či rozhodnutím. Ale řídím se krédem, že kdo nic nedělá, nic nepokazí, takže člověk vždy udělá ve svém životě chyby. To, co je důležité je skutečnost, abychom se ze svých chyb poučili. Jinak věřím, že naše země může mít politika či spíše státníka střihu Václava Havla. Ale k tomu je třeba změnit nejen politiky a politiku, aby se stala profesionální a morálně zdatnou, ale je nutno změnit i celou společnost tak, aby takové politiky po politických stranách vyžadovala. Pokud se tohle podaří, pak se budoucnosti naší země neobávám.