Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2015 16:30:50 - Jirka Pavlica

Jaký neštastný utok na nemocnici V Kundůzu ? Opravdu si to myslíte coby "stínový ministr obrany" ?

byly zasaženy 4 objekty , nebyli tam žádní Talibánci , věděli že je to nemocnice. Nekamuflujte Válečný zločin svých "školitelů" !!!
USA dobře vědí proč neuznávají jurisdikci Haagu.
Jinak aby jste byl v obraze co se děje ve Válečných zónách USA po celém světe navštivte web aktualnikonflikty.eu , zde jsou necenzurované zprávy z ČR i celého světa .
Štěstí pro ČR ,že jste jen "stínovým ministrem obrany"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2015 16:49:28 - Ing. Antonín Seďa
 Musím Vás ujistit, že nejsem stínovým ministrem obrany a nikdy jsem nebyl. byl jsem pouze odborným mluvčím ČSSD pro obranu, když tehdy sociální demokracie neměla post stínového ministra obrany obsazený. Jinak si trvám na svém názoru, protože já prozatím nemám jiné informace, než ty ze sdělovacích prostředků. Pokud to byl cílený útok, o čemž já osobně pochybuji, pak to by byl válečný zločin. K tomu vede to vyšetřování. Ale platí, že je opravdu rozdíl, mezi útokem na nemocnici a útoky RF, tak jak jsem psal. Pokud to nechcete slyšet, pak to opravdu neuslyšíte. Já nemám vůbec žádný zájem na to, abych něco kamufloval. nehledě na skutečnost, že nemám rád lež či zlodějiny. Chci věřit, že útok na nemocnici nebyl úmyslný, jak píšete, Ale to je opravdu věcí vyšetřování a ne dohadů.