MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2015 18:34:18 - David Střítezský

Stav ČT

Dobrý den pane Bělobrádku,

rád bych se Vás zeptal, zda považujete počínání ČT (jako veřejnoprávního média) za korektní a objektivní? Jako jeden z příkladů mě napadá, že ČT neobjektivně a nepřesně informuje o různých tématech a z nich vyplývajících demonstracích a protestech třeba za vystoupení z EU/NATO, nesouhlas s průjezdem cizích vojsk přes naši vlast, Prague Pride, TTIP atd., zkresluje počet demonstrujících a bezprecedentně nálepkuje řečníky a demonstranty automaticky jako xenofoby, rasisty pomatence, nemocné jedince apod. Dále mám na mysli třeba její neobjektivitu popř. jednostrannost při informování o zahraniční a domácí politice a nevyvážený výběr hostů při různých debatách viz. současné téma - uprchlická katastrofa, kdy diváci nezřídka postrádají oponenty a debata tudíž ztrácí smysl a objektivitu! V případě že ne, prosazoval/podporoval by jste placení koncesionářského poplatku na dobrovolné bázi popřípadě jeho zrušení?

Předem děkuji za vyjádření.

David Střítezský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.10.2015 9:22:07 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den, zcela spokojen nejsem. každopádně ČT je to nejlepší, co tady máme. Pro zrušení ani zdobrovolnění  koncesionářského poplatku nejsem.