Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2015 20:10:36 - Kde cenzor - tam konec svobody projevu!

Omlouvám se, ale cenzor mě smazal - zřejmě za otázku na Vás!

Nic nemíchám. Je to pořád stejná propaganda, na kterou poukazuji a kterou pranýřuji. Nemocnice v Kunduzu byla zasažena a přesto, že lékaři informovali, že jsou bombardováni, bombardování pokračovalo. Velmi podobný byl případ nemocnice v bělehradě. A se stejnou rétorikou se potkáváme na konci 2SV, kdy omylem bombardovali Prahu, namísto Drážďan a přitom padla nemocnice Na Františku a Emauzy. To, že někdo řekne - vyšetřuje se. Bělehrad nebyl dodnes vyšetřn a pražský Karlín také ne!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2015 16:54:48 - Ing. Antonín Seďa
 Také mě se stává, že nelze moji odpověď nahrát. A pak se smaže. Já vůbec nezpochybňuji informace, že lékaři informovali štáb, že omylem útočí na nemocnici. Tak jako nezpochybňuji informace, že bombardování se stalo omylem z důvodu úkrytu Talibů vedle v objektech. také si myslím, že ne všechny informace z veřejných médií se zakládají na pravdě. Proto se přikládám k názoru, že je nutno tento incident vyšetřit. Srovnávat tento útok na bombardování Prahy či Bělehradu není v pořádku. a to zejména z pohledu kvality současných zbraní, kterými disponuje americké letectvo. A opravdu nevím, , zda oba zmíněné útoky byly či nebyly vyšetřeny. Pokud vím, tak informace o tom, kdo bombardování způsobil je veřejná a zřejmě ji nikdo nezpochybnil.