Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2012 7:49:55 - Ing. arch. Karel Vacek

předseda ČSSD

Dobrý den, není už na čase změnit pana Sobotku? Zdá se, že žije v jakémsi bludném kruhu a jediné, jak se formuje, je negacemi vůči koaliční vládě. Toto není správná politika. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.02.2012 11:00:14 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

Dobrý den pane Vacku, pan předseda Sobotka byl řádně zvolen předsedou naší strany na sjezdu v březnu loňského roku. A věřím tomu, že bude předsedou i do dalšího řádného sjezdu.

Proč se domníváte, že pan předseda Sobotka žije dle v jakémsi bludném kruhu, z čeho tak usuzujete ?

Z negativních reakcí vůči vládě?

Pane Vacku, každám  strana, jež je v opozici, v jakémkoli státě na světě, říká a prezentuje svoje představy , idee a teze, jak by to chtěla "dělat" v okamžiku, kdy bude mít mandát od voličů sestavit vládu a vládnout. To je běžné praxe v zavedených demokraciích. Tak to prostě chodí. Pan předseda prezentuje, co by nejvyšší stranická perzona, většinové názory členů ČSSD, někdy tzv. negativně, neboť o pozitivní reakce nemají novináři zájem, koho nakonec pozitivní záležitosti z novinářské, ale i občanské obce zajímají??  A když už se prezentují ty pozitivní, tak mnozí novináři napíší - že se opozice  domluvila s koalicí a to je prezentováno taky jako špatné . . . , takže v podstatě ať tak, či tak, vždy je to tzv. klackem po hlavě.

Myslím si, že politické a společenské dění v jakémkoli demokratickém státě by mělo být o myšlenkách a ideích k realizaci, soubojem tezí a názorů, tak aby občané si mohli vybrat vždy v referendu zvaném volby, jaké myšlenky a teze se dají realiozovat ve skutečném životě, zda to jsou jen fantazie či myšlenky určené k realizaci a spoluobčanům přinesou užitek. A na základě těchto výše uvedených věcí vybrat si i ty, kteří by tyto teze a idee měli realizovat. To je v podstatě celé.

Hezký den

Karel Novotný