Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

  • KDU-ČSL
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.10.2015 13:51:54 - Dita Pav.

adopce dětí Michalákových

Jak vidíte šance Michalákové na úspěch? Co vlastně říkáte na to, že by měla o své děti nadobro přijít? Jestliže také podala odvolání znamená to, že než o něm bude rozhodnuto, adopce se pozastavuje? A nemyslíte, že zde naše vláda a úřady na plné čáře selhaly?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2015 17:21:36 - Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

 Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Záležitost paní Michalákové je smutným příkladem, jak může přijít matka o své děti. Pokud je to napořád, je to pro každou mámu, která miluje své děti a udělala by pro ně to nejlepší, velmi bolestná doživotní ztráta. Totéž se týká dětí, které žijí v jiné rodině a mají svou mámu, která o ně navíc stojí. Věřím, že paní Michaláková o své děti velmi stojí, jinak by nepodstupovala to martýrium, které je umocněno medializací celé situace. Nevím, co stálo za odebráním dětí, nečetla jsem spisy norské sociálky. Nicméně si myslím, že norská sociálka měla udělat vše pro návrat dětí k matce, pokud má podmínky pro jejich výchovu. Nejsem o tom přesvědčena, že se tak stalo, úřady mohly p. Michalákové poskytnout určitou formu podpory, např . terénní službu pro rodinu s dětmi. Nedokážu odhadnout, jaký bude verdikt, pokud se p. Michaláková odvolá, to zatím neví asi nikdo. Ráda bych popřála celé rodině, aby soud po odvolání zvrátil původní rozhodnutí.

S úctou Pavla Golasowská