Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2015 12:02:49 - Arna

sněmovna nás stojí peníze

Vážený pane prezidente.
Rozumný člověk se už nemůže smiřovat s tím,jakou práci odvádějí poslancí.Posílala jsem dotaz panu Hamáčkovi a sněmovně.Pan Hamáček diplomaticky smířlivě odpověděl. Sněmovna dlouhodobě neodpovídá nám občanům.Jedná se hlavně o chování pana Kalouska.Jak je možné,že ovládá sněmovnu, jak je možné,že jednací řád mu to umožní ?
Jak je možné,že se pořád říká,že pan Babiš křičí atd. Vždyť od p Kalouska už kolik měsíců
je atakován a my co sledujeme sněmovnu, to vnímáme,že se musí pan Babiš bránit.. Proč je stále viděn pan Kalousek v televizi, už nám jde na nervy.Pan Kalousek týden blokuje sněmovnu, nás občany to stojí peníze, Pane prezidente, nezlobte se, ale jak nás má bavit sledování děje v politice, když na scéně sněmovny a v televizi je jen jeden herec, který podle kolegů poslanců, je jediný spravedlivý a muž velkých činů. Pane prezidence přeji pevného zdraví a buďte stále při nás, pro nás občany.Děkuji předem za odpověď. Marie
Dodatek,za co je placen kníže ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.