Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2015 12:53:35 - Šlégr

O co jde podle Vás Rusku?

O co jde podle Vás Rusku? Mám strach, že pokud NATO zareaguje, začne další studená válka, a to jsem optimista. Jsem mladý a mám strach, co bude za 5 let. Nemůžete nám jako politici dát nějaké jistoty? Nejde nějak rázně skoncovat s Putinem a ukončit válku v Sýrii?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 16:36:51 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Dobrý den, pane Šlégre,

jsem moc ráda, že se jako mladý člověk o tato témata zajímáte a že Vám jako občanovi není náš osud lhostejný. Jak asi sám denně zjišťujete, současný svět se neustále mění, a tak žádná jistota nemůže ani existovat.  Témata, o kterých mluvíte, se týkají v podstatě celého dnešního světa, tedy mnoha národů s nejrůznějšími názory a ambicemi.  Proto získat na řešení těchto světových problémů jednotný názor všech, koho se týkají, je téměř nemožné. Jediný způsob řešení vidím v ochotě zúčastněných stran začít, ale hlavně zdárně dokončit mírová nebo aspoň mírově laděná vyjednávání.

Srdečně Vás zdraví

Jaroslava Jermanová