Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2015 15:06:40 - Zajac

Turecko

Neměli jsme odpočátku více pomáhat Turecku? nešlo tím zabránit příchodu takového množství uprchlíků do Evropy, která má úplně jinou kulturu než muslimové? A co teprve Putinovi, který narušil hranice dalšího státu? Nyní se chce Nato bránit i vojensky. je to podle vás řešení nebo si tím zadělává na pořádný problém?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.10.2015 8:45:41 - Ing. Antonín Seďa
 Vojenské řešení v současné době nepomůže a obával bych se možných následných dopadů . Souhlasím, že je třeba více pomáhat nejen Turecku,ale i Libanonu a Jordánsku. Opatření EU k tomu směřují,tak jako k pomoci Řecku či Itálii. A bez dohody s RF nedojde k zastavení krutosti IS a ke stabilizaci Sýrie či dalších dnes rozvrácených států. Ovšem je nutno vyřešit i další problémy na Ukrajině či v jiných zájmových oblastech Ruska. Nejen migrační krize ohrožuje bezpečnost Evropy .Ta poněkud zaspala a nebrala moc vážně kroky prezidenta Putina či vývoj v arabských či muslimských zemích po arabském jaru.