Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2015 8:42:53 - Libor Klepiš

Doplníte si informaci o nemocnici v Kundůzu z PL ?

Třebas změníte názor na tento čin vašich Válečných oblíbenců z USA a nebudete tahat české vojáky do Afganistánu.....


Lékař z vybombardované nemocnice v Kundúzu: Splést si ji s jiným cílem? Skoro nemožné ...... http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Lekar-z-vybombardovane-nemocnice-v-Kunduzu-Splest-si-ji-s-jinym-cilem-Skoro-nemozne-402734

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.10.2015 16:53:49 - Ing. Antonín Seďa
 Pokud vím,tak Američané přiznali chybu a omluvili se. Opravdu si nemyslím,že by něco takového mohli udělat úmyslně . Je také otázkou,zda Talibové se neschovávali za živé cíle ,jak tvrdila afghánská armáda. Mohu vás ujistit, že vše zvažují rozumem na základě faktů a nikoliv na základě ideologických předsudků. A co se týká našich jednotek,tak se prosím podívejte na www.psp.cz, kde v řadě mých vystoupení naleznete kritiku postupů právě v Afghánistánu .Nicméně nesmíte zapomínat,že vše se odehrálo až po krvavém teroristickém útoku v New Yorku. Hledejte prosím příčiny a nikoliv následky. Také je vhodné se oprostit od propagandy,která zamořila české sdělovací prostředky. A to z jakékoliv strany sporu.