ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2015 14:01:48 - Dahlie

Jednání Senátu

Dobrý den pane senátore, na Idnesu jsem četla "Senát nejspíš odmítne uprchlické kvóty a vládě navrhne, aby případně velmi pečlivě volila, jaké uprchlíky přijme. Takové stanovisko doporučil Senátu Výbor pro záležitosti Evropské unie. O návrhu bude Senát rozhodovat za dva týdny.".. Nebylo by dobré rozhodnout dříve a mít jasné stanovisko a ne "případné". Nevím , kdo o nás rozhoduje, ale naše stanovisko by mělo být stálé a pevné. Asi jen mé zbožné přání..
Díky za Vaše stanovisko Skalníková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.10.2015 20:02:16 - Jan Veleba
 Dobrý den paní Skalníková. Nenechte se zneklidňovat novinářskými titulky. Já Vás se znalostí názorové hladiny senátorů chci ubezpečit, že odmítnutí uprchlických kvót je v Senátu naprosto jasné. A pokud se týká těch dvou týdnů, tak jednání Senátu je svoláno na 22. října. Pokud by to mělo být dříve, pak by muselo být svoláno mimořádné jednání, ale v tomto případě, ale to v tomto případě opravdu není třeba. Mimo "pravdoláskařů a zelených", kteří by tu nelegální uprchlíky vítali a kteří mají v Senátu odhaduji kolem pěti hlasů, budou ostatní senátoři proti kvótám.