ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2015 13:47:59 - Antonín Neubauer

uprchlíci

Dobrý den,pane senátore,rád bych věděl, zda jsou považováni za uprchlíky občané Ukrajiny?To co nám předkládají A.Merkelová,pan Holland a Brusel,to tak nevypadá.Pokud ano,tak si myslím,že ty jejich slavné kvoty máme na několik let splněny dopředu.Přeji hezký den,Neubauer Ant.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.10.2015 22:22:31 - Jan Veleba

Na Ukrajině je velmi nestabilní situace a zřejmě je otázka času, kdy nastane ekonomický kolaps s následujícími nepokoji zbídačeného obyvatelstva. To by pak byla situace, která by přinesla uprchlickou vlnu. Tentokrát by to nebylo do Ruska, kam na počátku občanské války uprchlo téměř milion etnických Rusů, ale směrem na západ, tedy i k nám. Pokud nastane takováto situace, pak to nebude záležet na Merkelové či Hollandovi a nastane situace, kterou popisujete. V případě takových uprchlíků bych neviděl žádný zásadní problém, protože se jedná o Slovany se stejnou kulturou, způsobem života, velkou pracovitostí atd. Vždyť za První republiky byla Podkarpatská Rus součástí tehdejšího Československa.