ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2015 18:37:56 - lukina

Vyšetřování pádu malajsijského letadla.

Vážený pane senátore,
dnes jsme zhlédli dvě prezentace - výsledky vyšetřování sestřelení malajsijského letadla v létě 2014. Ruskou provedla zbrojovka - výrobce raket BUK a byla velmi podrobná a věrohodná, a nizozemská - ta sdělila výsledky oficiální vyšetřovací komise. Závěr: nic nového jsme se nedozvěděli, pouze jak k pádu letadla došlo, ale kdo je viníkem, je stále nejasné. Já si spíše kladu otázku, komu tato tragédie měla pomoci a kdo ji naplánoval. Je zajímavé, že zcela vyšuměly informace, zveřejněné krátce po pádu letadla, že po stejné trase v rozmezí cca 45 minut měl původně letět Vladimír Putin, který se vracel ze sumitu BRICS v Brazíli. Obě letadla jsou si podobná, jak linií tak i zabarvením (červenomodré pruhy na letadlech má i ruská federace) a na větší vzdálenost jsou téměř totožná. Naštěstí Putin odmítl letěl přes zónu, kde se válčí a letadlo letělo jinou trasou a v pořádku přistálo v Moskvě. Pravdu se asi nedozvíme nikdy. Co si o tom myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.10.2015 22:38:01 - Jan Veleba
 Je všeobecně známo, že střelba do lidí a policistů na Majdanu, které padlo za oběť 40 lidí byla dílem komanda vycvičeného v zahraničí a tudíž i řízena ze zahraničí, nikoliv z Moskvy odstartovala občanskou válku. Jak mám věřit, že malajsijské letadlo sestřelili jednotky východních separatistů? Proč by to dělali? Aby Západ a USA ještě více přidali na plynu proti nim? Tomu zkrátka nevěřím.