Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2015 9:28:49 - Spurník Jan

Co se stane až sI Vaši voliči doví "Radostné Oranžové zprávy"

že chcete dát prachy cca +20 mld/rok na nákup zbraní od zbrojařů USD a NATOkoncernů na základě pokynu z USA, místo peněz na splnění volebních slibů pro chudé , duchodce a slabé ?
Nevíte , nepoučili jste se z historie .... z 1, 7 mil voličů před 10 roky na 1 mil v posl. volbách....soudruzi "Horákovo CIAšmé zvané Obnovená ČSSD" skončí.
Lidé už cítí že konáte na pokyn a ve prospěch cizích silových skupin dle not Schapira a lidem dáváte jen jalové sliby a "40 kč" valorizace. To už neokecá nikdo !!!
Nepomůže ani návrat z maskovací "Sorosovy Oranžové" zpět na původní Rudou .....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2015 19:45:36 - Ing. Antonín Seďa
Nevím, kde berete své informace. Předně ČSSD protlačila 85% svého předvolebního programu do Programového prohlášení vlády a toto prohlášení i plní. Takže své sliby vůči voličům plní. Pokud tvrdíte opak, pak lžete. Za druhé, valorizaci penzí jsem již vysvětloval a opravdu záleží na inflaci. ČSSD protlačila mimořádný jednorázový příspěvek k důchodu a bude se snažit změnit spotřební koš důchodce tak, aby se valorizace počítala spravedlivěji. Je však nutno mít na paměti, že k takové valorizaci je třeba mít v rozpočtu peníze a na nich sedí pan Babiš. Jinak v rámci rozpočtu kapitoly 307 Ministerstva obrany je vynakládáno cca 10% na investice a nákupy. To je letos cca 4,5 mld.Kč a nikoliv 0 miliard jak tvrdíte. Nicméně máte pravdu v tom, že NATO doporučuje minimálně 20% rozpočtu dávat na modernizaci. To by bylo dne 9 mld.Kč. Stále tedy ne těch vašich 20 miliard korun. Jinak jak VO, tak podvýbor bude sledovat a kontrolovat, zda nákupy budou transparentní a efektivní a zda bude mít podíl i český obranný průmysl.