Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2015 9:50:15 - Katka L.

Pokud jsou politici slaby, budou to muset vzít Evropané do rukou sami.

Politici tuto situaci neumí řešit, imigranti-nelegální se tu potulují jak chtějí a to je díky projektu EU !

EU projekt je ten nejhorsí projekt, kdy byl ! Zrušil hranice a nechrání vnější.......to, co má být prioritou je neochráněné, takové státy jsou určeny k zániku! JE na čase je vyhnat a sami vzít vládu do svých rukou..........nemylsíte? Jinak zahyneme a vznikne anarchie, ví to každý...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2015 19:54:53 - Ing. Antonín Seďa
Obecně platí, že si občané volí své zástupce, aby za ně řešili problémy. Ale nedělejte si iluzi, že existují nějaké zázračná řešení. Prostě nikdy není nic pouze bílé či černé. Souhlasím s tím, že je nutno chránit vnější hranice a popravdě řečeno EU konečně začala jednat. Sice pozdě, ale přesto. Ale nemohu souhlasit ani s anarchií či nedemokratickými metodami. A také varuji před volbou nacionalistů, xenofobů a fašistů. To jsme tady již měli a všichni víme , jak to dopadlo. myslím si, že naše vláda postupuje k řešení migrační krize zkušeně a zodpovědně. A to právě vůči našim občanům.