Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2015 16:59:07 - STOP!

obvinění olomouckého hejtmana

Rozbořil nerezignuje. Co s tím uděláte? A nemůžeme vám právě uškodit i to, že se nejste schopni se dohodnout? A jak vůbec celou kauzu vnímáte? Je zajímavé, že se většinou vyrojí před volbami, nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2015 20:01:56 - Ing. Antonín Seďa
Osobně jsem očekával útoky vůči ČSSD, protože takto to je. Ale to neomlouvá chování některých sociálních demokratů. Politické vedení i grémium strany již doporučilo hejtmanovi vzdání se stranických i volených funkcí. Nicméně obvinění není ještě odsouzení. Již mnohokráte se ukázalo, že nakonec nebyl politik odsouzen, ale jako politik byl zlikvidován svými politickými konkurenty či médii. A také někteří politici vysoudili odškodnění. Ale máte pravdu, že jakákoliv taková kauza snižuje důvěryhodnost ČSSD a tím dochází i k poklesu popularity a preferencí. jediným řešením je , aby výběr jakýchkoliv kandidátů ČSSD byl lepší a aby se preferovali slušní, odborně a morálně zdatní jedinci. Kauzu znám pouze ze sdělovacích prostředků a osobně nejsem úplně přesvědčen, že tato kauza dopadne odsouzením. Protože podle mého názoru trestnou činnost měla šetřit GIPS. Ale čas ukáže, zda mm pravdu či nikoliv. Podle mého názoru je třeba počkat na vyjádření dohledového státního zástupce.