Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.10.2015 18:48:07 - Teplar

Merkelova nema plan co s imigranty ??? Jsme pokusny kralici ????

Vinocur a poukazuje na poněkud zarážející odpověď Merkelové na otázku v jednom rozhlasovém pořadu, kde se jí dotazovali, jak ji napadlo přijmout do země neomezený počet uprchlíků. „Mám stejný názor jako kardinál Reinhard Marx, který řekl, že je to vůle Páně,“ odpověděla dle Vinocura Merkelová.

Si snad dělá z nás srandu ????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2015 14:37:16 - Ing. Antonín Seďa
 Podle věřících to je zřejmě vůle Páně. Ale teď vážně. EK jasně uznává, že EU nebyla a stále není připravena na tuto obrovskou migraci a nabádá členské země, aby zajišťovaly přijatá opatření. Ukazuje se, že kritika Maďarska či naší země byla a je neoprávněná, protože se ukazuje, že přijatá opatření v těchto zemích omezilo migraci přes jejich území. Takže ano, spolupráce V4, ale i s Bavorskem ukazuje, že to děláme dobře. Dokonce Bavorsko oficiálně poděkovalo ČR, že zamezilo migrantům cestu přes naše území. Paní kancléřka si zřejmě neuvědomila rozsah a důsledky svých slov, kterými de fakto pozvala běžence do Evropy a zejména do Německa. A to, že postrádá plán co s migranty je pravda. Nyní je však nutno realizovat přijatá opatření EK, aby se migrace konečně zastavila.