Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.10.2015 15:15:02 - Odrej Hroch

Muslimove se vyjadrili - vase zakony neuznavame,my mame sarii

Prosím vás,můžete mi říci,kolik muslimů sympatizuje s kamenovanim,sharii ? V průzkumu jsem cetla,že kolem 70% ,co jsou již v Evropě,tak kolik to je milionu ??? Tohle je problém...byl jsem kdysi ve 3 muslimských zemi,ale nikdy jsem neviděl nikoho se modlit,až ve Francii...Jak je to možné???

Jsou snad muslimové v Evropě radikálnější?Nebo se jim líbí od imanu poslouchat,že muslim je víc než nemuslim a tak se i chovat???

Pokud 1500 let muslimové spolu válci summituxsiity a řeší to nasilym,tak je problém v islámu !!! Viděl jste snad někoho,že by křesťan pro svou víru napadl křesťan a atd.???

Pro mě muslim,který praktikuje islám,je terorista,neboť koran mu dává právo lhát v šíření islámu a právo zabít nemuslima...

Pokud se nebojíte islámu,proč nenavstivite Francouzská ghetta???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2015 16:08:19 - Ing. Antonín Seďa
 Předně musím říci, že jsem také navštívil řadu muslimských zemí a na rozdíl od vás jsem viděl praktikující muslimy. Dokonce se modlili pravidelně, takže opravdu nevím, které země jste navštívil. Nemohu souhlasit s názorem, že co islamista to terorista. Za prvé to není pravda a za druhé , pokud se muslim chově podle koránu, tak nekamenuje, nezabíjí atd. Je to spíše ve výkladu koránu radikálními imány. Vámi uvedený průzkum jsem neviděl a osobně si myslím, že je spíše záměrně šířenou propagandou než že by odpovídal realitě.  Když již napadáte islám jako náboženství, pak si prosím přečtěte Starý zákon. A pokud tvrdíte, že 1500 let muslimové spolu válčí z důvodu výkladu náboženství, pak připomínám historické konsekvence mezi katolíky a protestanty. Takže není pravda ani vaše tvrzení, že křesťan nikdy kvůli víře nenapadne křesťana. Připomenu Severní Irsko, kde se toto násilí odehrává v přímém přenosu a to nejen při fotbalovém derby.