Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.10.2015 1:01:47 - Hajný Robátko

Pane Cvalíne,

dobrý den. Mohl byste prosím stručně naznačit, co by to asi zhruba pro ČR obnášelo, vystoupit z EU? Děkuji za odpověď. Suchánková Zdena

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2015 17:09:37 - Petr Cvalín

Dobré odpoledne, paní Suchánková

Na Vaši otázku odpovím zjednodušeně. Kdyby Česká republika vystoupila z Evropské unie,v což nejen já doufám, tak by se z Česka opět stal suverénní stát. Mnoho politiků namítá,že kdybychom vystoupili z EU, tak by to pro Česko znamenalo fatální negativní následky, co se týče obchodních vztahů se státy, které jsou členy EU. Ale toto já si nemyslím. Česká republika by i nadále obchodovala se státy Evropské unie, ale bez toho, aby jí Brusel neustále mluvil i do ekonomických otázek. Kdyby Česko nebylo členem EU, tak bychom aktuálně nemuseli řešit povinné kvóty, na základě kterých budou přiděleni uprchlíci na naše území. Až vystoupíme z EU a možná to nebude trvat tak dlouho, neboť EU se nachází ve smrtelné křeči, tak se změní celá naše budoucnost k lepšímu. Vše záleží na nás občanech.

S pozdravem Petr Cvalín