JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.10.2015 22:20:51 - Jan Jakubec

Pštrosí politika KSČM v Olomouci

Pane předsedo, hlásáte, že jste demokratická strana, Vaše názory jsem si vždy vážil, ale nadzvedlo mě se židle prohlášení prohlášení Vašich Olomouckých kolegu ve zprávách ČT ke kauze olomouckého primátora, kde Vaši členové, kteří mají zastupovat a hájit zájmy svých voličů a místo toho, aby postupovali tak, jak je to běžné v každé demokratické společnosti a politik v případě obvinění položí svoji funkci i když je možná nevinen, ale je to slušnost vůči voličům, tak vaše olomoucké člensvto místo toho aby požadovali hejtmanovo odstoupení, strčí hlavu do písku a prohlásí že to je věc ČSSD ať si to ČSSD vyřeší sami. To ale není pravda, hejtman je představitel celého kraje a jak mu můžou lidi důvěřovat, když vidí jak velice lpí na své funkci. Takže je to věcí všech zastupitelů i těch Vašich. Jak chcete aby Vám lidé důvěřovali když tvrdíte, že chcete lepší společnost, ale praxe ukazujete, že jen lpí na svých teplých místečkách a bojí se, že je někdo vyruší v jejich klidu.Prosím o vysvětlení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.10.2015 8:34:49 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, jde skutečně o prioritní vnitřní personální záležitost sociální demokracie. Jde však o věc, která dopadá ve svém důsledku na všechny občany Olomouckého kraje, a tak očekávám, že sociální demokracie přinese konkrétní návrh se jménem hejtmana, kterého schválí zastupitelstvo. Vojtěch Filip