Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2015 11:09:52 - Levhard

Kdy vystoupime z NATO?USA se stal agresivni nepritel...

Dobrý den,jak omluvite to,že za 14let USA zničili 7 zemí ? Důsledkem je nekontrolovatelna migrace s podporou USA,která nechce převzít odpovědnost a dál znemožňuje návrat uprchlíků zpět do zemí....

USA politika nás jen využívá a nechrání,ba naopak,stala se hrozbou. Není na čase podpořit Rusko-Putina???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2015 16:52:19 - Ing. Antonín Seďa
 Máme historickou zkušenost a to negativní, kdy naše země byla součástí Varšavské smlouvy a v srpnu 1968 naši koaliční partneři přijeli nás okupovat. Takže pokud jde o RF, pak mám jasno. Prostě něco jiného je ekonomická spolupráce či diplomatické řešení bezpečnostních krizí a druhou věcí je zajištění naší bezpečnosti. Takže já osobně nevidím jediný důvod, aby naše země vystupovala z NATO. Vždyť členy není pouze USA, ale dalších 27 zemí. Členství v Severoatlantické alianci je zárukou naší bezpečnosti. Co s etýká rozvracených států, pak to není pouze vina USA, jak tvrdíte, ale celého mezinárodního splečenství, včetně RF. Chci připomenout válku tehdejší SSSR v Afghánistánu, okupaci Krymu či Abcházie apod. Prostě RF, tak jako USA je velmoc, a někdy si tyto velmoci nevidí na špičku nosu, pokud hájí své národní zájmy. To, co je dnes potřeba, je spojit síly mezinárodního společenství a zastavit aktivity bojovníků IS. A také stabiliozovat Irák a Sýrii. Na tom se snad shodnou i prezidenti Obama a Putin.