Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2015 12:41:41 - Levhard

Co ziskame zaplavenim Evropy Araby,Afrikanci,muslimy (prevazne negramoty)?

Vrátíme se do středověku?Necháme si tu vyrabovat země ? Jaký přínos bude vetsina negramotnych migrantu? Německá ministrne hlásí,že 70% neumí číst ani psát... EU vrhá Evropu do doby temná ?Proč česká vláda neodporuje?Slíbil někdo něco Sobotkovi,že neodporuje Merkelove ?Proč se jí nepostaví???

Budou chtít muslimové uzákonit zoofilii ?? Ve Francii,Belgii,V.B. si již prosazují shariu...staneme se také barbarskou muslimové muslimskou zemi?? Stejná lidská práva jako v Saúdské Arábii ? Pro USA jsou vzorem,když je nominovali...asi si USA přeje to samé,že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2015 16:59:36 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu souhlasit s tvrzením, že česká vláda neodporuje, ať již Německu či Evropské komisi. Opak je pravdou, protože to byly státy V4, které navrhovaly vlastní řešení. Dnes se ukazuje, že měly pravdu, ale EU to chápe velmi pomalu. Já osobně podporuji naši vládu v odporu proti povinným kvótám a také podporuji solidaritu ČR s Maďarskem, Chorvatskem či Slovinskem. To je cesta k zastavení nelegální migrace. Také nemohu souhlasit s tvrzením, že většina migrantů jsou negramotové. Například Syřané jsou národem s vysokým stupněm vzdělanosti, a to dokonce takové, která předčí i některé státy v Evropě. Jinak souhlasím, že nelze pohlížet na migraci jako na zdroj levné pracovní síly či na řešení demografických problémů. Jsem pro zvýšení ochrany vnějších hranic EU a pomoc z EU by měla směřovat do zemí, ze kterých uprchlíci pocházejí. Základem je však bezpečnostní stabilita Sýrie a Iráku. Bez ní jakákoliv humanitární pomoc bude zbytečná. Evropa, EU i ČR má křesťanské kořeny, zachovává lidská práva i svobody, takže se neobávám z vlivu jiného náboženství. Chci připomenout , že v EU žije půl miliardy lidí, takže Vaše obavy jsou opravdu liché.