Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2015 19:46:09 - Zd Václavík

Jsou už nějaké zprávy z NATO PA ?

o přípravě Východní fronty proti Rusku ?
V médiích jsou jen kuse informace o tom že USA dodají na toto válčiště NATO jen 6 praporů a to je slabota , takto Rusko neporazíme a nebudeme moci USA pomoci s s poražením nebezpečných Čínanů přechodem přes řeku Usuri.
Kolik vojáků bude muset dodat ČR na DragNachOsten II ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2015 15:43:46 - Ing. Antonín Seďa
 Vaše úvahy jsou mimo mísu a po pravdě ani nevím, kde na ty Vaše nápady chodíte. Takže žádná válka se nechystá, pominuli úsilí mezinárodní aliance, včetně vojenských jednotek RF, proti bojovníkům IS. ČR se účastní pouze zahraničních misí, které jim schválil Parlament ČR či vojenských cvičení, opět s vědomím poslanecké sněmovny. Zprávy z PS NATO mám, ale o žádné válce se nikdy nehovořilo. Naopka za velký problém PS NATO považuje nelegální migraci a neochotu jednotlivých zemí NATO či EU se podílet na humanitární pomoci dnes rozvráceným státům. Jiank Vás musím ubezpečit, že členské státy NATO disponují daleko větší vojenskou silou, ať již početně či technicky, než současné vojenbské jednotky RF.