Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.11.2015 9:51:06 - David Baštář

ŠVédové dramatické prohlášení - muslimská integrace VELKÉ FIASKO

Dobrý den, co říkáte na prohlášení Švédské ministrně, že muslimská integrace je jen velké fiasko..........integrace nefunguje ! Neslučitelná kultura, nefunguje to........proč to přiznává až teď? Proč to vše zamlčovali? Není to in? Vždyť to bylo právě USA co v EU prosazovalo multikulturitu, homosexualitu,islám a genderovství....vše, co jde proti růstu populace s budoucími jasnými konflikty...proč USA platí do EU peníze - i do ČR na granty a rozvoj islámu......ale v USA to nedělají, zvláštní že???? S jejím dluhem přes 18 biliónů dolarů zarážející.....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2015 12:03:41 - Ing. Antonín Seďa
Vyjádření ministryně mě nepřekvapuje, nicméně nelze paušalizovat. Problémem nejsou dědové a otcové, ale jejich děti, kteří mají zejména sociální problémy. Vysoká nezaměstnanost vede k radikalizaci a ve spojení s náboženským fundamentalismem může vést k teroristickým útokům. Nneí pravdou, že podobné problémy neexistují v USA. tam mají nejen problémy s muslimy a migranty, ale zejména s Hispánci. Nejde o multikulturalismus, jako problém dneška, ale spíše problém západních států, jak řešit nebo spíše neochota řešit problémy uvnitř společnosti. Nejde přitom o nic jiného než sociální vyloučení, nižší životní úroveň, vytváření ghet a zavírání očí před sociálními problémy obecně. A vůbec se to netýká pouze muslimů, ale i jiných vyloučených osob. Dnes například ve Francii je 25% nezaměstnaných z řed mládeže, ve Španělsku  je to dokonce přes 30% mladých. Hovoří se dokonce o ztacené generaci. A důvodem je neschopnost či neochota evropských vlád tuto situaci řešit.