Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.11.2015 17:46:07 - Kytlák Jan

Ty výmluvy k "životní úrovni" myslíte vážně nebo je to jen okecáváte jako vždy ?

Teď se vymlouváte na to že máte slabou koalici , jako před 12 lety kdy jste udělali "pravostředou koalici " ( tak zmršenou že Škróma říkal něco o tom že ryjete držkou v zemi , Čím a v Čem ryjete nyní ?) ač jste mohli udělat silnou levicovou 115 koalici.... Jinak že by vás někdo nutil dávat státní peníze "kapitálu a NATOzbrojařům " místo ve prospěch lidí práce , o tom se nezminujete, máte strach ze svých Pánů nebo voličů ?
Jste tak mimo, že nechápete že "prospěch Lidi práce a Mír, jako protiklad ke zbrojení " jsou nedělitelné.
Výsledky vládnutí 10 let ČSSD jsou tristní a na tom kecy nic nezměníte, jen utvrdíte lidi že ČSSD je jen "Politická pobočka" globálního USAkapitálu a EUbanksterů v ČR ......lidi není možno nekonečně tahat za nos....i Vy se jednou se budete stydět za Lisabonské EUslouhovství a NATOhujerství , které zničí ČR !!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2015 17:55:47 - Ing. Antonín Seďa
 Snad ani nepředpokládáte, že s vámi budu souhlasit. Předně s KSČM nemůže ČSSD uzavřít vládní koalici, protože máme odlišnou zahraniční politiku a tím i politické programy. ČSSD je demokratická strana a jako taková respektuje platnou Ústavu ČR a zákony naší země. Na rozdíl od KSČM, jejíž některé návrhy jdou proti současné legislativě. J8 se osobně za svoji práci v poslanecké sněmovně nestydím a hájím zájmy našich občanů i voličů. Nevím, kdo hájí zájmy globálního kapitálu, ale já to nejsem a byl bych rád, aby jste nešířil dezinformace. Taktéž odmítám vaše nehorázné tvrzení, že sociální demokracie je "politická pobočka" globálního USA kapitálu. Nevím co jste vy udělal proti globálnímu kapitálu a jak jste postupoval třeba v záchraně podniku LET Kunovice, ale i to bylo o tom americkém vlastnictví a jak říkáte o globálním kapitálu. Mimochodem, já jsem zažil dva bankroty tohoto podniku. Jeden zapříčinili američtí vlastníci a jeden vlastníci čeští. Tady nevidím rozdíl. Prostě proto, že se na svět nedívám ideologicky, ale na základě skutečných faktů a reality. Přiznám se, že jsem podporovatelem našeho členství v EU i v NATO, ale o tom jsem již psal několikrát. Zajištění bezpečnosti pro naše občany totiž považuji za svoji prioritu.