Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2015 16:04:31 - Amalie

Reseni migrantske krize- prijem jen zen a deti !

Proč nezmenite zákony na pude EU na příjem jen žen a dětí jako dočasné azylanty ?
Muže nakrmit a otočit zpět do Turecka,Lybie !

My nebojujeme jen s migrantama,nyní je to boj s EU a vládou...až taková to je propast mezi Evropany a vládou..

Neziskovky podporují migranty,neboť je dotuje EU z peněz muslimských zemí OIS ale sami si je 57 muslimských zemí nevezme ?Migranti se chtějí zmocnit bohatých států...jenže my nežijeme z ropy,my žijeme z lidské práce,kterou oni dělat nechtějí a nebudou,to politikům asi nedochází ze?Už jste viděl muslima u pasu ve fabrice ??? :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.11.2015 17:02:11 - Ing. Antonín Seďa
 Dnes se situace obrací ,protože i Německo začíná pod tlakem veřejného mínění couvat. Ale až poté,co je v Evropě 750 tisíc nelegálních běženců či spíše migrantů. Teď je otázkou, kdo zaplatí chybná a nezodpovědná rozhodnutí Evropské komise a politiků Evropské unie. Otázku dělení běženců podle pohlaví jsem již vysvětloval. Souhlasím,že široká veřejnost nedůvěřuje EU, podle mě oprávněné . Pseudohumanismus a politická korektnost způsobila současné problémy. Jsem zvědavý ,kdo převezme osobní zodpovědnost a kdo uhradí budoucí ztráty a nutná bezpečnostní opatření. Jsem velmi rád,že česká vláda se dnes ukazuje jako velmi zodpovědná vůči svým občanům. Nejde jen o odpor vůči povinným kvótách ,ale i o jednání podle schengenských dohod a dodržování dublinských ujednání. Teď máme otevřené dveře k vrácení nelegálních emigrantů do zemí, které jsou bezpečné a přes které nelegální migranti přešli. Problém je, že to budeme muset platit, pokud se ovšem k zodpovědnosti za tento stav nepřihlásí ťi,kteří tuto současnou situaci zavinili či spoluzavinili.