Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2015 21:36:05 - MachJ

Nyní občanům nic nehrozí

Vážený pane poslanče, nyní občanům skutečně zatím nic nehrozí. Až bude hrozit, bude již pozdě. Úlohou politika by mělo být včas hrozbám bránit, i za cenu nepopulárních opatření.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.11.2015 11:09:22 - Ing. Antonín Seďa
 To je sice pravda,ale zodpovědností politika také je, že společnost nestraší a nevyvolává blbou náladu,která společnost štěpí . Pouze sjednocená společnost může čelit krizi ,ať již přijde či nikoliv. Vláda proto připravuje řadu konkrétních opatření,které by reagovaly na možné problémy s migranty . Mimochodem i tolik kritizované detekční zařízení jsou opatřením k zajištění bezpečnosti našich občanů. Problémem je, že migraci zneužívají někteří politici i hnutí ke svému zviditelnění a k získání politických bodů .To vše na úkor růstu xenofobních a nepřátelských nálad ve společnosti, vyvolávání strachu či radikalizace široké veřejnosti. Přitom tito lidé nehledají zodpovědné řešení ,ale řada některých vyjádření je v rozporu s platnou ústavou i legislativou. O mezinárodních smlouvách ani nemluvě . Takže ano, odpovědný politik hledá řešení problému ,nezodpovědný politik řešení nehledá ,protože mu současný stav problému vyhovuje k jeho politickým cílům.