JUDr. Robert Pelikán, Ph.D.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.11.2015 16:50:13 - VáclavS

Tak je to s tím exekutorem Vránou?

Dobrý den, měl bych na Vás otázku jako na ministra spravedlnosti, který se přičinil mimo jiné o to, že exekutor Vrána podal rezignaci na svůj úřad.

Exekutorská komora už vypsala výběrové řízení na obsazení uvolněného exekutorského úřadu Přerov. Do tohoto výběrového řízení se přihlásil také člověk, který pracuje na exekutorském úřadě v Přerově (je pravá ruka exekutora Vrány) a je přímo zodpovědný za fungování tohoto exekutorského úřadu, který je všude tak kritizován. Podle některých dostupných informací je jisté, že tento člověk toto výběrové řízení vyhraje (jak české).

Otázka na Vás:

Tím, že exekutor Vrána odstoupil a na jeho úřad půjde „nový“ exekutor, který je přímo zodpovědný za současný stav tohoto exekutorského úřadu, změní se vůbec něco? Není to pouze další podraz na lidi, kdy na jedné straně se udělá velká reklama typu „exekutor Vrána rezignoval – exekuce už nebudou mít nádech mafiánských praktik“, ale ve skutečnosti se pouze vyměnila jména a vše zůstane při starém?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.