Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2015 20:10:05 - allin

Opět mimo mísu

Čtu vaši odpověď p. Praklovi, vy jste snad spadl z višně a to rovnou na hlavu.. Co to tady stále melete o anexi Krymu či problémech mezi Západem a Ruskem kvůli jeho bývalým republikám o harašení zbraní Ruskem? Vy opravdu nemáte na problémy vlastní názor i když už tak jste značně mimo problém. Přestaňta tady oblbovat lidi vašima kecama. Radši mi vysvětlete co jste udělali z restitucema cirkvím a kde je prosím ta vaše předsedkyně co to měla v komisi se Stropnickým vyřešit? Není to tak dávno co jste mne poučoval, že nemám takové zkušenosti nebo přehled jako vy, nebyl jste nedávno ředitel zeměkoule?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2015 12:49:05 - Ing. Antonín Seďa
 Mohu Vás ujistit, že jsem nebyl ani ředitelelm zeměkoule a ani jsem na hlavu nespadl. Pokud se týká ideologie a propagandy, tak jste zřejmě spadl z višně Vy sám. Anexe Krymu, tak jako další vojensko politické angažmá RF, odsuzuje nejen EU, ale i RB OSN. Můžete se stavět na hlavu, ale tak to je. Opravdu jestli podporujete takováto řešení, pak stojíme každý z nás na jiné straně barikády. Já mám své informace a svůj rozum  a nikoho nemíním oblbovat. To dělá úplně jiná propaganda. Co s etýče církevních restitucí, již jsem na to odpovídal mnohokráte. Pokud se nezmění postoj církví a náboženských organizací ke smlouvě, uzavřené mezi nimi a státem za Nečasovy vlády, pak těžko změníme zákon tak, aby nebyl v rozporu s platným ústavním pořádkem ČR. Komise, zřízená vládou, prostě nedospěla ke kompromisu s církvemi a proto byla nakonec zrušena. A.Gajdůšková pracuje jako poradkyně na Úřadu vlády ČR. OPravdu nechci ani poučovat, ani diktovat jiné názory. Ale v rámci demokratické diskuse prosím o slušnost a věcnost.