Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2015 17:34:40 - Libor Kvapílek

To své PL-vyjádření k Zemanovi na Klárově jste myslel "vážně" ???


Nešálí Vás zrak nebo sluch nebo jde o porucha mysli či nadměrnou fantazii ?
Cituji Vás ..." Nemohu souhlasit s příměrem, kdy k fašismu a ke komunismu přiřadil prezident i islamismus. "
Já ksem si ten projev přečetl a pro jistotu i poslechl abych měl jistotu že nováři nic nevypustili ale "váš Příměr" jsem tam nenašel" ....Můžete ten "Přiřazovací příměr" ocitovat ???
Neměl by jste spíše kritizovat demagogii Dinstbiera , než se v demagogii a lžích dělat po něm pražskou amiopičku?
To opravdu nechápete že takové Vaše postoje ČSSD hlasy z Moravy odpudí a z pražské kavárny žádné nepřinesou ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2015 19:50:47 - Ing. Antonín Seďa
Předně jsem demokrat a odmítám porušování lidských práv. Pro mne platí, že lidé jsou si před zákony České republiky rovni a tyto zákony musí platit pro všechny. Tak jhako je musejí všichni dodržovat. Bez dodržování pravidel se staneme anarchií a nedemokratickou zemí. To jsou mé dlouholeté zkušenosti nejen před listopadem 1989, ale i ze zaharničí. Jinak ano, své tvrzení myslím vážně. Opravdu bych nebyl na tribuně s lidmi, kteří popírají práva českých občanů. Tohle tady již bylo v době okupace i v padesátých letech minulého století. JInak jsem velmi pozorně poslouchal pana prezidenta a ten svůj projev končil tím, že odsoudil fašismus, komunismus a islamismus. To je to, co jsem kritizoval. Protože islamismus se nerovná ani fašismu, ani komunismu, ani terorismu. Co s etýká Jiřího Dientsbiera, já jsem hodně často velmi kritický k jeho přístupu k nelegální migraci. Protože, tito lidé přicházejí k nám nelegálně a porušují právě ty zákony, na které jsem upozorňoval v úvodu své odpovědi. Nejsem ani příznivcem pražské kavárny, ale jsem demokrat, nikoliv ideolog. Taktéž nehodlám podporovat populismus, šíření strachu mezi občany či radikalismus ve společnosti. Jsem totiž zodpovědný politik, který problémy řeší a nikoliv je vytváří.