Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2015 19:12:27 - lukina

Pane Seďo, Vy do ČSSD vůbec nepatříte

Pane Seďo, díky takovým členům jako jste Vy a Dienstbier utrpí ČSSD v příštích volbách drtivou porážku. Kdo Vás za to platí, že děláte své straně takovou medvědí službu? Vy i pan Dienstbier jste už dávno měli být v TOP09. Proč svými názory ničíte ČSSD?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2015 20:17:15 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím, zda jste členkou ČSSD. Pokud ano, tak bych se opravdu divil. Já jsem sociální demokracii spoluobnovoval a jsem doposud hrdý na skutečnost, že na rozdíl od jiných nevznikla transformací z komunistické strany. Takže mě prosím nesrovnávejte s KSČM či dokonce s předlistopadovou KSČ. To je právě ten rozdíl býti demokratem a nebo jím nebýt. Nevím, zuda ČSSD utrpí či neutrpí porážku, jak tvrdíte a také nevím, proč bych měl být členem TOP 09, ale co vím, tak nejhorší co může potkat naši společnost je prosazení populismu, nacionalismu, xenofobie, islamofobie a dalších ideologií. To tady totiž již v minulých dobách bylo a vše, co končí ismem, je špatné. Pro mne osobně je důležité dodržování zákonů této země, včetně ústavního pořádku a listiny základních práv a svobod. Ale zároveń musí platit, že stát je tady od toho, aby vymáhal dodržování zákonů pro všechny. Proto odsuzuji nelegální migraci, protože porušuje zákony naší země i jiné, například dublinksé dohody. Jsem proti terorismu a jakémukoliv násilí na lidech. Vůbec se nestydím za to, že jsem solidární a tak jako ČSSD, podporuji svobodu, solidaritu a demokracii. To je to politické vidění světa, které vzniklo v roce 1789 v Paříži a kde Rovnost, volnost a bratrství se stalo i základem evropské politiky. Pokud mi tvrdíte, že nejsem sociální demokrat, pak vám opravdu nerozumím. A ještě dodávám. Nejhorší jsou lidé bez názoru. Ti jsou totiž velmi ovlivnitelní jakoukoliv propagandou či ideologií. Já mám svůj názor na to, kam by se měl svět i naše země ubírat, chci společnost sjednocovat a nikoliv rozdělovat a nechci, aby se šířila nenávist vůči ostatním spoluobčanům. Jinak připomínám, že z 1400 žádostí o azyl v tomto roce bylo pozitivně vyúřadováno 57 žádostí z řad Ukrajinců, Syřanů, Kubánců a Vietnamců. Takže prosím přestaňte strašit občany.