Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2015 21:08:31 - Libor Kvapílek

"Ubohá" Vaše odpověd k Vašemu PL vyjádření k Zemanovi na Klárově ?

je opravdu -- Zbaběle Děsivá -- ...vložíl jste do úst Presidenta věci které nepronesl !
...a místo toho aby jste uvedl požadovaný důkaz nebo uynal omzl jako Chlap to zbaběle okecáváte hloupostmi stylem "Kecy Kolem dokola" ....

a přitom hned vymyslíte další lež ..."Opravdu bych nebyl na tribuně s lidmi, kteří popírají práva českých občanů."....
Takže obhajte svou "Politickou čest" a jmenujte KDO z tribuny a JAK popíral ... "Kdy a Která" ...práva českých občanů ???
Jinak budete pro ,mne , a možná i čtenáře PL a vaše Voliče Ulhaný a Ukecaný dobře placený politik !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2015 10:22:36 - Ing. Antonín Seďa
 Opět nemáte pravdu a byl bych rád, aby jste si znovu poslechl slova pana prezidenta. Na něj se podle platné ústavy trestnost nevztahuje, ale trestní zákoník jasně pamatuje na podněcování k náboženské nesnášenlivosti. A tuto nesnášenlivost jsem z úst pana prezidenta slyšel při vysílání ČT24. Dále pak další vystupující z tribuny či hesla přítomných podporovatelů Bloku proti islámu byly v rozporu s Listinou základních práv a svobod, jež je součástí ústavního pořádku ČR. Je zřejmé, že vám docházejí argumenty a proto se uchylujete k výrazům jako ulhaný či ukecaný politik. Mně spíše vadí to, že se stáváte součástí systému, který podněcuje nevraživost mezi občany a nahrává právě těm teroristům. Prostě šířit strach ve světě a omezovat demokratické svobody západních civilizací, proti kterým islámští fundamentalisté bojují. JInak v naší zemi žije kolem 20 tisíc občanů, kteří se hlásí k islámu. Polde vás tedy, tito lidé nemají právo na své náboženskou svobodu? Já si to nemyslím a rozhodně dělám a budu dělat rozdíly mezi teroristy a muslimy.