Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2015 1:38:25 - Docent

Náboženství míru?

Dobrý den pane ministře, nedávno jsem zaznamenal informaci, že z Francie utíkají lidé (stěhují se pryč), kteří vyznávají judaismus. Na vině podle všeho nejsou nějací Náckové, ale muslimové a jejich zvyšující se agresivita vůči lidem, kteří nevyznávají allaha. Po víkendu kdy zemřelo 130 nevinných občanů se mi pořád honí hlavou otázka - Co se ještě musí stát, aby vláda uzavřela hranice s Rakouskem a Německem? Na co ještě čekáte? Uvědomujete si dostatečně svoji odpovědnost za bezpečnost českých občanů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.11.2015 23:02:41 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
děkuji za Váš dotaz i zájem. Mohu Vás ujistit, že naše vláda si uvědomuje svoji odpovědnost za bezpečnost našich občanů a koná v tomto smyslu potřebné kroky k jejímu zajištění. Teroristické útoky, které sužují náš svět, jsou zlem, které nelze tolerovat a musíme proti němu bojovat, jako součást široké mezinárodní koalice. K uzavření hranic s Rakouskem, Německem, ale ani s žádným jiným naším sousedem, není v současné době důvod. Spolu s ostatními zeměmi aktivně přispíváme k ochraně vnější hranice schengenského prostoru.