Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2015 11:20:21 - V Kalíšek

Proč v každém odpovědi napůl-lžete .... ???

"To prostranství si totiž zamluvila fyzická osoba z Bloku proti islámu od první minuty do konce dne 17.11.2015."...to je možná pravda, ale neřekl jste, že policie která omezovala vstup na prostranství a tím i k desce , tak začala činit ve 12 hodin SEČ !!! a ukončila omezení v 16 hod.
Demagogie "Orange Agenta " jak vyšitá ....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2015 11:53:50 - Ing. Antonín Seďa
 Ale já nelžu. Jaké nebezpečí hrozilo panu prezidentovi ve 12 hodin tím, že by akademici a studenti položili kytky k pamětní desce? Já tvrdím, že žádné a pod dohledem policie lze zajistit i "bezpečnost" místa. Omezení se ukončilo v 16 hodin, jak píšete. Ale proč, když pan prezident dané místo opustil již ve 14,45 hodin? Tohle není demagogie, jak píšete, ale můj názor na věc. Ještě připomenu, že ne akademici a studenti, ale příznivci Bloku proti islámu, byli vyzbrojeni. Ještě, že je policie kontrolovala, možná, že by mohlo dojít k problémům. Můj postoj je takový, že nic nestálo v cetě akademiky a studenty na dvacet minut pustit položit kytice k pamětní desce. Vy asi máte jiný názor, ale v tom se opravdu neshodneme.