Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2015 12:04:28 - Docent

Ještě jednou Dienstbier

Bohužel pane poslanče Vaše odpověd mě moc neuspokojila. Opravdu mě to mrzí, protože čssd jsem ve většině případů volil + rodina. Když sleduji vyjádření pana Dienstbiera, Šabatové ve věci nelegální migrace + nevýrazný Sobotka, který každý týden má jiná stanoviska tak je mi nevolno. Je to od něj velké pokrytectví. Proč to dělá? Nelze to hrát na dvě strany! Buď bude hájit české občany (zájmy) nebo poslouchat nesmysly EU o které se každý den přesvědčuji, že ji řídí naprostí šílenci (Jucker, Schulz),

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2015 12:15:24 - Ing. Antonín Seďa
 Já souhlasím s tím a také mám podobný názor na nelegální migraci, že vrcholní představitelé EU, zejména z Francie, Německa a EK, situaci nezvládli a nezvládají. Nemyslím si, že by premiér byl nevýrazný, chová se jako zodpovědný předseda vlády a dnes se ukazuje, že Česká republika měla pravdu ve svém odporu k migračním kvótám a že jsme navrhovali od samého počátku řadu opatření, které dnes EU akceptovala. Nicméně to její konání je pět minut po dvanácté. Co s etýká kritiky pan ministra Dientsbiera a paní ombudsmanky Šabatové, myslím si, že na svá kritická slova mají sice právo, protože upřednostňují humanitní hledisko před tím bezpečnostním. Ale já zároveń tvrdím, že pravdu nemají, protože to jsou nelegální migranti, kteří porušili naše zákony a ty mají a musejí platit pro všechny. A také detnční zařízení a naše azylové zákony slouží k zajištění bezpečnosti našich občanů. To je ten důvod rozporu mezi našimi představiteli a představiteli EU. Po tragédii v Paříži snad evropští politici konečně pochopí, že pro zajištění evropské kultury je nutno zajistit především bezpečnost občanů EU. Proto souhlasím, že nic nelze hrát na dvě strany a je nutno mít na řešení problémů svůj názor. A tady jsem přesvědčen, že ji vláda ve své většině má.