Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2015 12:05:49 - V Kalíšek

Akademici a studenti na Albertově??? Proč se zesměšnujete každou odpovědí čím dál víc ???

Prečtěte si o nich a podívejte se na fota reálu.....a holou skutečnost....Studujte než začnete mlí hlouposti
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zeman-nepustil-studenty-na-Albertov-hlasaji-titulky-Zjistovali-jsme-jak-to-bylo-ve-skutecnosti-408828

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2015 12:24:26 - Ing. Antonín Seďa
 Netřeba skákat na kždou fotomontáž. Já jsem sledoval přímé vstupy ČT24 i záběry jiných televizí, abych viděl, kdo z akademiků a ze studentů stál před zátarasy policistů. Včera jsem také poslouchal rektora University Karlovy a ten jasně a zřetejně formuloval skutečnost tak, jak se na Albertově udála. Nicméně pokud pan prezident a jeho příznivci to stále jen papouškují, že jeho odpůrci jsou pražskou kavárnou a proto jsou stádo, jelikož řvou, pak já, jako demokrat, má jiný pohled na svět. Pan prezident z ústavy sice není zodpovědný za své činy kromě zrady republiky, ale to neznamená, že nemůže přijímat i názory jiné než jeho. Pouze ten, kdo nemá svůj názor se stává stádem, které je lépe a snadněji řízeno a ovlivňováno. Přemýšlejte prosím o tom, proč nejen akademici či intelektuálové, a to nejen z Prahy, mají vůči chování a jednání pana prezidenta Zemana výhrady. Teď nemyslím jeho cesty a podporu spolupráce s RF či Čínou, to se dá pochopit, ale nekritické útoky vůči nim samotným či výpady vůči svým oponentům. Rozumím tomu, že propaganda ze všech stran usiluje ovlivňovat široké veřejné mínění, ale to neznamená, že většina má vždycky pravdu. Tohle je nutno mít na mysli nejen v okamžik, kdy se slaví Den boje za svobodu  a demokracii. Tyhle hodnoty by měl mít každý demokrat ve svém srdci a ve svém chování.