MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2015 10:00:08 - venos

Sobotka

Pane poslanče, jaká vládne mezi řadovými poslanci názor na premiéra? Zejména po jeho slovech, že všichni v ČSSD jsou na prezidenta naštvaní. Nediskutuje se v kuloárech o jeho výměně za někoho národněji cítícího?Něměla by se ČSSD konečně rozhodnout jestli pujde s tradičním elektorátem (který migranty nechce) a městskýmí levicovými liberály?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2015 14:07:13 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená tazatelko či vážený tazateli,

nejsem schopen Vám zodpovědně odpovědět na první část dotazu, neboť jsem dosud s kolegy poslanci nemluvil (schůze sněmovny začíná v úterý odpoledne) a již vůbec ne se všemi členy ČSSD. Upřímně řečeno - pan premiér zase nemluvil se mnou. Takže v jeho vyjádření slovo "všichni" berte poněkud s rezervou.

ČSSD je zatím stále stranou demokratickou. A pokud je mi známo, jistá část jejích reprezentantů (byť nižší hodnosti) dává najevo své názory od tzv. kavárny se podstatně lišící. Ostatně lze si ověřit, že někteří dle toho i hlasujeme. Jinak za volební výsledek v nejbližších volbách odpovídá nejvyšší vedení strany. I já doufám, že jeho cílem je ve volbách uspět. Je to nejen cíl, ale přímo jeho povinnost. Pak teprve lze účtovat. Není totiž běžně mým zvykem prát tzv. špinavé prádlo na veřejnosti.

 S úctou  jk