Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2015 13:04:40 - Docent

Náboženství míru?

Dobrý den pane poslanče, nedávno jsem zaznamenal informaci, že z Francie utíkají lidé (stěhují se pryč), kteří vyznávají judaismus. Na vině podle všeho nejsou nějací Náckové, ale muslimové a jejich zvyšující se agresivita vůči lidem, kteří nevyznávají allaha. Po útocích kdy. zemřelo 130 nevinných občanů + mali + brusel se mi pořád honí hlavou otázka - Co se ještě musí stát, aby vláda uzavřela hranice s Rakouskem a Německem? Na co ještě čekáte? Prosím konkrétně. Ubytování a školení muslimů (ek. uprchlíků) demokracii se prý údajně schválilo. Je to holá skutečnost nebo jen hloupý vtip? Dělá to vláda jen z blbosti nebo za něčí peníze? Nedokázali jsme si poradit plně s intergrací romů a budeme intergrovat jěště méně intergrovatelné muslimy? Vy opravdu věřite tomuhle nesmyslu? Uvědomujete si dostatečně svoji odpovědnost za bezpečnost českých občanů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2015 13:34:28 - Ing. Jan Bartošek
Samozřejmě bezpečnost je na prvním místě a proto je nyní bezpodmíněčně nutné bránit hranice Schengenu, což jsou ve své podstatě i hranice českého prostoru. V případě zvýšení počtu žádostí o azyl, kdy ČR nerozlišuje mezi uprchlíkem ze Sýrie a ekonomickým migrantem z Ukrajiny, rozhodně nepřípustíme vznik jakýchkoli ghett a trváme na tom, aby všichni tito zájemci o další pobyt na území naší republiky bezpodmínečně respektovali naše zákony a další pravidla společného soužití s občany ČR.