Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2015 17:48:50 - Docent

Náboženství míru?

Dobrý den pane poslanče, nedávno jsem zaznamenal informaci, že z Francie utíkají lidé (stěhují se pryč), kteří vyznávají judaismus. Na vině podle všeho nejsou nějací Náckové, ale muslimové a jejich zvyšující se agresivita vůči lidem, kteří nevyznávají allaha. Je pravda, že už bylo schváleno Ubytování a školení muslimů (ek. uprchlíků) demokracii v naší zemi? Je to holá skutečnost nebo jen hloupý vtip? Znám mnoho našich spoluobčanů, kteří by nějakou pomoc potřebovali. Většinou jde o důchodce a invalidy. Nedokázali jsme si poradit plně s intergrací romů a budeme intergrovat jěště méně intergrovatelné muslimy? Věřite úpřímně tomuhle nesmyslu? Já ne

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2015 18:46:07 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za velmi dobrý dotaz.
Pokud byste měl čas, zkuste si přečíst můj článek, který je poměrně obsáhlý a věnuje se celé problematice. Pomáhat můžete jen tomu, kdo chce pomoci. To je celý princip.
http://www.christnet.cz/clanky/5620/proti_radikalizaci_musi_zacit_bojovat_predevsim_samotni_muslimove.url
Pokud muslimové nebudou chtít přijmout naše principy demokracie, těžko je zde můžeme držet. My z našich demokratických hodnot neustoupíme.
S pozdravem Tomáš Zdechovský