MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2015 17:57:09 - Docent

Náboženství míru?

Dobrý den pane poslanče, nedávno jsem zaznamenal informaci, že z Francie utíkají lidé (stěhují se pryč), kteří vyznávají judaismus. Na vině podle všeho nejsou nějací Náckové, ale muslimové a jejich zvyšující se agresivita vůči lidem, kteří nevyznávají allaha. Je pravda, že už bylo schváleno Ubytování a školení muslimů (ek. uprchlíků) demokracii v naší zemi? Je to holá skutečnost nebo jen hloupý vtip? Pokud ano, Dělá to vláda jen z blbosti nebo za něčí peníze? Nedokázali jsme si poradit plně s intergrací romů a budeme intergrovat jěště méně intergrovatelné muslimy? Věřite, že jednolitvý členové vlády věří tomuhle nesmyslu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2015 10:09:46 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 pěkný den, ano, z Francie se stěhuje mnoho lidí do Izraele a dalších zemí. Každý žadatel o azyl, bez ohledu na náboženství, bude mít zajištěnou výuku češtiny, také základů naší kultury a demokracie. Absence těchto znalostí jsou jednou z příčin neúspěšné integrace imigrantů na západě.  Část Romů se neintegrovala zcela, hlavně se neasimilovala. Právě proto je třeba zlepošit práci s Romy a nepodcenit a poučit se v práci s dalšími skupinami.