Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2015 11:20:27 - HanaP.

uprchlíci

I když je to smutné, nemyslíte, že nad námi nyní teroristé vyhrávají? Nejenže dochází k omezování našich svobod, ale musíme se vzdávat i hodnot a tradic, jako je například rozsvícení vánoční stromu. Myslíte, že je to správné? Je nějaký vážný důvod si myslet, že by mohlo při rozsvícení dojít k nějakým útokům? A co bude dál? Přestaneme slavit vánoce? Osobně jsem také chtěla jet poprvé na trhy do Štrasburku. Nyní se ale bojím, že to není moc bezpečné. Co myslíte vy? Je dobré nyní navštěvovat takto veřejná místa? Když tam ale nepojedu, jsme zas na začátku. Nechci pomáhat teroristům dosáhnout svého a stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2015 23:45:21 - Mgr. Daniel Herman
Vážená paní Hano,
jsem pevně přesvědčený, že nad námi teroristé nevyhrávají. Ano, již vícekrát bestiálně zaútočili na naše města a zabili stovky nevinných lidí, snaží se zasahovat náš způsob života a ochromit nás, ale zatím se jim to nepovedlo. Máme lepší obranné systémy, než mají oni. A hlavně jsme v právu, bráníme sebe i své spoluobčany. Před chvílí jsem se vrátil z mimořádného zasedání vlády k bezpečnostní situaci země. Byli jsme informování zástupci tajných služeb, že České republice bezprostřední nebezpečí nehrozí. Na vánoční trhy klidně jeďte a nic se nebojte. Věřte mi, klidně můžete.