PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2015 23:20:01 - maminka

Exekuce

Dobrý den , pane Skálo.
Pracuji v oboru oddlužení, tak vím, jak moc máte pravdu a souhlasím s vaším názorem.
Pane Skálo, vy jste volitelný pro celou širokou vrstvu občanů. Držím pěsti. Snad se dočkáme toho, že budete brzy včele KSČM, ale jednou i prezidentem.
Hodně zdaru a síly. Sobotková J.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2015 15:12:29 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Upřímné díky za sympatie a podporu, milá paní Sobotková! Tím spíš, že přímo od profíka z branže. My, chlapi, to sice všelijak kamuflujeme. Ješitnost v nás však dříme, přinejmenším coby stopový prvek. Takže i já, až se ráno budu holit - docela brzo, mažu na další okresní konferenci, kde mne prý chtějí navrhnout - si před zrcadlem připadnu hned o kus větší. Ba ne, nepřipadnu, "už jsem velkej kluk".  

A teď zase úplně vážně. To my jako strana musí být volitelní "pro celou širokou vrstvu občanů". Proto do toho jdu,. Myslím ve straně, na Hrad bych dneska musel upsat duši věcem, které ze mne nedostanou ani párem volů. Jednou se určitě změní i to. Tím dřív, oč rychleji budeme "volitelní pro celou širokou vrstvu občanů". Pak si i na Hrad sedne ten, kdo tam půjde za spodních deset miliónů. Třeba už někdo z mladých holek či kluků, co k nám našli cestu už teď. Pomoci jim se naučit, jak se dělá politika pro plebejskou většinu, je další důvod, proč se to nedá vzdát.