Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2015 13:01:32 - J Mravenčík

Sestřelení Ruského letadla Turky ...ostudní role NATO

vyvstává otázka zda NATO svěřit životy 35 000 českých můžů pro Doktrinu "Steel Rose" k tažení na Rusko a zda to její přijetí vloni není de facto "vražedná vlastizrada ČR" na které jste se s dalšími politiky ČSSD,ANO,KDU-ČSL ve skrytu zrádně podílel .....
Dílo dokonáno jest a jedinnou útěchou jest ,že na to doplatí i Vaši potomci.....tak jako doplácíí na váš vlastizrádný Lisabon .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2015 14:10:57 - Ing. Antonín Seďa
Nemluvte prosím hlouposti. Sice stále tvrdíte totéž, ale ani stokrát opakovaná lež se pravdou nestane. Žádných 35 000 vojáků nemáme a vy to víte. žádná doktrína Steel Rose neexistuje či o ní nevím a opravdu nevím, proč by ČR mělo "táhnout" na Rusko, jak tvrdíte. Já, ani vládní koalice, ale ani EU či NATO si žádnou válku s RF nepřeje. Naopak se podporuje dohoda a diplomatické řešení nalezení shody pro širokou mezinárodní koalici proti ISIL. Dokonce zaznamenávám v poslední době změnu názoru, na jedné straně KSČM k zahraničním misím zaměřených proti mezinárodnímu terorismu, na straně druhé ODS, která uznává nutnou dohodu s RF. Lisabonská smlouva je smlouva o EU a já jsem rád, přes všechny mé výhrady, že je naše země členskou zemí. Zrovna dnes jsem četl návrh na zřízení sil rychlé reakce EU z EU BG. Vláda i já obhajuji národní zájmy České republiky a pokud mluvíte o vlastizradě, tak se podívejte do jiných řad. A přestaňte šířit nesmysly.