Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2015 16:19:33 - Karel Kl.

Zbláznili se v EU nebo v ČSSD ? Bude mít Evropská unie své síly rychlé reakce?

Bože to nestačil průšvih s tím jak EU nezvládla islámistickou invazi a ještě chce vytvořit Uderné jednotky EU-SS pro "Lisabonskou čtvrtou říši" po boku Schapirovývh jednotek SA-LGBT
Nezahrávejte si Sedo , takovými hloupostmi , na to Vás voliči nevolili a v programu jste "neskonalou podřízenost EUUSA" neměli.
Radši se starejte aby nás USANATO nezatáhlo do války a aby jste splnili své Oranžové sliby voličům. Po Vašem zvýšení zbrojení o 40 mld / rok toho lidem v ČR moc nezbyde. A můžete říkat "Máma má maso , Ema má maso , Máme se nejlíp " lidé Vám věřit nebudou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2015 16:39:45 - Ing. Antonín Seďa
 Mohu vás ujistit, že se starám a to poctivě, aby byla zajištěna bezpečnost naší země i našich občanů. Mimochodem proto i podporuji naše členství v NATO i v EU. Co se týká mého článku, tak jste zřejmě nepostřehl úvodní odstavec, že tato diskuse o silách rychlé reakce EU se odehrává v některých členských zemí EU a nikoliv v ČR či dokonce v ČSSD. Nicméně musím podotknout, že ČR byla vedoucí silou EU battle group a dnes také vyčleňujeme vojáky do další battle group společně se Slováky. nechápu, o jakém zvýšení rozpočtu kapitoly 307 hovoříte. Dnes je rozpočet ve výši 43,4 mld. Kč a v roce 2016 47,3 mld. Kč. Což je navýšení o 4 miliardy a nikoliv, jak tvrdíte o 40 miliard. Já rozhodně, ani současná vláda není pro radikální navyšování, takže se předpokládá 1,4% HDP v roce 2020 a tedy nikoliv 2%, o čemž stále hovoří někteří poslanci. Ale máte pravdu v tom, že rozpočet obrany bude postupně navyšován a to proto, aby byla zajištěna bezpečnost občanů a naší země. To, že dojde k navýšení tohoto rozpočtu ovšem záleží i na vývoji HDP. Mimochodem růstem HDP se postupně budou navyšovat i ostatní kapitoly, tak jako každoročně rostou sociální výdaje či výdaje na penzijní systém. Rozhodně, jako sociální demokrat, nemíním podporovat růst výdajů na obranu na úkor sociálních podpor či penzí. Na to můžete vzít jed.